msDOTinfo

Lagi Menarik

Monday, September 17, 2012

GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com



Memandangkan mood tengah nak berjimba. EH. Ber-GA nih, saya dengan bangganya menyertai Give Away anjuran ...... dumdamdumdamdumdam .. Anjuran brader Jiwa Rosak and the geng. tekan baner kat atas kalau nak join skali ke dua kali ke tiga kali suka hati lah kan. Ada wan kesah? haa gitu -__-" Dan mangsa untuk ditempekkan untuk GA ini adalah http://koapekesah.blogspot.com/ + http://dayahsanif.blogspot.com/ + http://cikteddycorner.blogspot.com/ + http://xiexiepinky.blogspot.com/ + http://everythingseverythings.blogspot.com/ Kat bawah neh senarai hadiah dan syarat syarat ..


ANTARA HADIAH GIVEAWAY INI ADALAH :
1. Domain .COM / 1tahun
2. Cash RM50 
3. 3 header percuma
4. 4 aplikasi fanpage
5. Topup rm10
6. Pendrive kingstone 8gb x1 dan bag case HP x2
7. Sevonir dari oversea 3x
8. Topup rm10 3x
9. Review blog 3x + Topup rm15
10. Topup rm50
11. Bedak arab 2x
12. Mug changing colour n design
13. Top rm5 2x
14. 3D Sticker Room Decor 3x
15. Lens 2x
16. Cenderahati 5x
17. Topup Rm10
18. 2 helai cotton shawl
19. Bag sophie paris 1x
20. 1 set gelang, 1 tudung bwal, 1 shawl, 3 inner scarf
21. Produk Haruman Muslim 2x
22. Sevinour 6x
23. Topup Rm10 3x

APA YANG PERLU ANDA LAKUKAN
untuk sertai GIVEAWAY ini ?

1. Tajuk Giveaway "GiveAway Blogger Bertuah by JiwarOsak Dot Com"
2. Letak Gambar Giveaway di atas dalam Entry Giveaway
3. Follow @ Like (WAJIB) Blog/Fanpage Penganjur dan Sponser Giveaway ini
AbgferOz - 
Mia Liana - 
BlogFyna -
Myravea -
Cik Pjaz -
Dkna Abza -
Luna Lee -
MahaMahu -

3. Copy dan Paste Link/Url Sponser kedalam Entry Giveaway
(copy dan paste no.2)

4. Tag Sekurang-kurangnya 5 rakan Blogger dalam entry anda

5. Pastikan Backlink Entry Giveaway diletakkan dalam entry 

6. Tinggalkan Komen Links Entry anda di Comments/Komen

HADIAH UTAMA
1. Domain .Com, Topup Rm 30, 2 Aplikasi Fanpage, 1 Header
2. Cash Rm50, Topup Rm10, 1 Aplikasi Fanpage, 1 Header
3. Pendrive kingstone 8gb, Topup Rm15, 1 Aplikasi Fanpage, 1 Header

Pemilihan Pemenang

No.1 (Rujuk Syarat Sponser)No.2No.3 akan dipilih oleh penganjur/sponser
bergantung kepada Entry yang kemas dan menarik.. 

hadiah lain akan diberi secara cabutan bertuah/random



7 comments:

Everything's Everythings said...

wahhh nak sgt hadiah 1st tu xD
tapi semua contest wajib like FB, aku ni mana la guna FB ooo =.="

Thanks for the tagged~~
kalau stakat follow blog tu xde hal rasenyer ;P

BeLLa said...

tq sebab tag tp byk sgtla sponsor yg nak kena like and follow tenet dah la lembap ==' sorry ye

Feroz Othman said...

mekaceh sudi juin :P

everything : kalu takda fb takpe.. yg ada je buat :)

bella : sehari 1 like or follow pun takpe.. tamat pada 7/10 :P plan2 kayuh hik hik hik..

NUR AIN AZMAN said...

Good luck :)

Emas Putih said...

Hai sy dari segmen sama. :)
http://www.kisahemasputih.com/2012/10/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

Mia Liana said...

mia datang sini tengok entri GA Jiwarosak... nak buat spotcheck..

Nur Razlinda said...

salam, saya datang terjah entry blog rakan seGA by jiwarOsak.com.

dan saya dah follow.

gud luck friend ! :)

jom ke entry buruk saya http://lindafuad.blogspot.com/2012/09/giveaway-blogger-bertuah-by-jiwarosak.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...